Foto's - Reisverslag uit Ban Ton San, Thailand van Koen & Menno Schouten & de Kok - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Ban Ton San, Thailand van Koen & Menno Schouten & de Kok - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Koen Schouten & Menno de Kok

Blijf op de hoogte en volg Koen & Menno

06 Maart 2008 | Thailand, Ban Ton San

Hallo Iedereen!!

Onder het motto "een foto verteld meer dan 1000 woorden" plaatsen we hier wat foto's voor jullie om een lang verhaal kort te maken...

(K)

• 06 Maart 2008 - 09:01

Marja:

Ha die menno en Koen,
    Foto's zeggem meer, mwah. Ik zie lachende gezichten, licht, donker, klein groot, massa's mensen,palmenstranden en een reuzenspin, tot twee keer toe. Erg leuk, maar waarom geen tekstje erbij? Nu kan de kijker fantaseren, ook leuk nauurlijk. Wat gaat die reuzenspin straks doen? Twee blanke jongens leegzuigen? De drie schattige smoeltjes achter het hek met zijn harige poten meesleuren? Popconcerten verstoren? Of zal de R spin uit de zee oprijzen als het monster van Loch Ness? Wie weet worden binnenkort de nationale spinnenvangwedstrijden gehouden. De grootste wint. Nou, dan zitten jullie in elk geval hier goed.
    Marja

• 06 Maart 2008 - 12:56

Juliette:

Ohhh die foto, die meisjes bij dat hek! wat ongelofelijk schattig!!

• 06 Maart 2008 - 12:58

Esther:

Ziet er heel goed uit!!
    Wel een paar dubbele foto's. Jongens, heel veel plezier en ik benieuwd naar de verhalen achter de foto's. Groetjes uit een grijs en miezerig Nederland!

• 06 Maart 2008 - 13:45

Marloes:

hee leuke foto's hebben jullie zeg:D leuk om julllie weer is zo blij te zien.
    en wat een groote spin illl!!!!" wat een schattige kinderen daar.
    ik zie al gelijk dat jullie daar nieuwe kleren hebben gekocht hahaha:D
    nog heel veel plezier daar groetjes marloes -xxxx-

• 06 Maart 2008 - 19:17

Lucie:

hiii spiders spiders ... horrible !!! but the sweet kids' smiles make everything better =).

enjoy boys, enjoy enjoy a thousand times of all those sweet and innocent smiles of those little kids who are just deeply good without real bad intentions.
    enjoy of what you're doing because this is the last thing we can do to help people : go in their country helping them directly giving yourself, your capacities just for a good cause.
    Give, continue to give to them and take everything you need, every memories and good moments ...
    don't worry i'm finished ^^ but i'm just so proud and such admiring you big boys !

byebye
    lots of kisses

• 07 Maart 2008 - 07:39

Ewoud:

Jongens top werk!

• 07 Maart 2008 - 10:29

Bart:

ziet er goed uit man! have fun :)

• 07 Maart 2008 - 11:38

Nuiszy:

jongens hoe gaat het daar ziet er wel ziekelijk chill uit. lekker zwemmem ik ben jaloers maarja fijne reis nog

dikke tongzoen xx

• 09 Maart 2008 - 13:45

Victor Van Doorn:

Hey Menno!
    Wat een te gekke reis ben je aan het ondernemen! Het ziet er naar uit dat je heerlijk geniet. Ik kwam je broer tegen in de trein uit Amsterdam, waar ik tegenwoordig ook heel gezellig woon. Hij vertelde me over je reis en ik wilde eventjes een lief berichtje achterlaten. Ik vind het fantastisch wat je doet en wens je nog ontzettend veel plezier op je avontuur!

Groetjes, Victor van de Vrije School

• 10 Maart 2008 - 15:39

Marloes:

hee menno
    wil je de foto's die je op hyves hebt gezet hier ook zetten van twailand want dan kan iedereen zien die geen hyves hebt snap je dat is wel leuk:D oja leuke films want zijn die kinderen blij:D
    groetjes van je kleine zusje -xxxxx- Marloes:D