Keep on Rollin!
Door: Koen Schouten & Menno de Kok
Blijf op de hoogte en volg Koen & Menno
01 December 2007 | Frankrijk, Bordeaux
Eenmaal vertrokken uit Foix, laten we een aardig gezinnetjes achter, waar de warme maaltijd met eend onze magen deed grommen van genot! en zo liepen Menno en Koen weer met de zoals vanouds gigantische backpaks op de rug, de wegen waren klein en het, het liften was er zwaar, de mensen lachten ons vanuit de auto toe maar reden door, vandaar dat we t anders gingen aanpakken, om een wat meer aandacht te trekken besloten we dansend, springend langs de weg te gaan staan, om 4 uur stonden bij een MCdonalds en kregen twee liften naar een lift plek waar we anderhalf uur later pas een lift kregen tot aan Toulouse, van een vlotte buisness man, die zelfs nog een derde lifter meenam. we nemenscheid op een telepeage.
Om een uur of 9 negen stopt er een grote vrachtwagen vol met amerikaanse vlaggen en een roemeen die met zijn kaart rommelt en aan ons de weg vraagt... Rare vraag voor een vrachtwagen chauffeur maar hij ging in iedergeval de goede kant op...
06 December 2007 - 07:10
Bram:
Heren wat een mooie verhalen zeg!!!
jammer dat de trip bijna is afgelopen alleen!! ik dender hier in Australie nog even door, maar keep in touch!
brammie -
06 December 2007 - 10:24
Ewoud:
Haj jongens! Gaan jullie het halen voor zaterdag-avond in zeeland?! Ik hoop het wel, iedereen kijkt naar jullie terugkomst uit we kunnen niet wachten! -
06 December 2007 - 18:19
LSD Et Cristal:
yeah ouais keep on rolling "fuck**g w**ker" where is PAU. Did you ever go in Pau, I really begin to wonder now ... :(
06 December 2007 - 18:20
Joris:
Spannend mannen, ik leef mee, klinkt wel heel erg avontuurlijk. Kijk een beetje uit waar je slaapt, er is ook misdaad langs de snelwegen, je weet wel...Maar ik heb nog steeds niets over die leuke dames gehoord. Vertel eens wat!
Groeten, pa.